024 - 33 33 412 info@jpsmedia.nl

WEBDESIGN

Betaalbare WordPress websites

Webdesign

Is uw bedrijf toe aan een frisse en betaalbare nieuwe website? Wij bouwen professionele, responsive websites op basis van WordPress waarbij gebruikersgemak centraal staat! JPS Media is uw partner als het gaat om webdesign in Nijmegen!

Een gelikte website wekt vertrouwen, exact het gevoel wat u uw klanten wil geven! Wij maken gebruik van professionele templates als basis voor uw nieuwe website. U bent verzekerd van een strakke vormgeving en een goed ogende website in de huisstijl van u eigen bedrijf.

Een goede website is tevens eenvoudig in gebruik. De juiste informatie is eenvoudig te vinden en de bezoeker kan zonder al te veel stappen eenvoudig in contact komen met u. Samen met u bepalen we de structuur en inhoud van uw nieuwe website.

En hoe zit het met de prijs? Wij zijn niet de goedkoopste maar zeker ook niet de duurste partner in de regio. Onze websites zijn schaalbaar en betaalbaar. Wij werken niet met standaardprijzen maar wij maken voor iedere website een aantrekkelijk voorstel op maat!

Wordpress webdesign Nijmegen

Wordpress

Wordpress is een Content Management Systeem (CMS) waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn, dagelijks worden er nieuwe functionaliteiten en mogelijkheden ontwikkeld door programmeurs in de hele wereld. Content toevoegen, wijzigen en aanpassen is dus een fluitje van een cent!

ResponsIVE

De websites welke wij maken zijn zowel op een computerscherm als op een tablet of een mobiele telefoon goed leesbaar. De website past zich automatisch aan op het apparaat van waarop deze bezocht word, responsive dus!

VINDBAARHEID

Al onze websites worden zoekmachine vriendelijk ingericht. Ook melden wij uw nieuwe website  aan bij Google Anaylitics en wij verzorgen de koppeling met Google Search console. Desgewenst kunnen wij u ook ondersteunen bij het schrijven van zoekmachinevriendelijke teksten.

SOCIAL MEDIA

Wij koppelen uw website eenvoudig met Facebook, Twitter, LinkedIn of andere social media platformen. Gebruikers kunnen hierdoor eenvoudig een pagina of nieuwsbericht delen op hun favoriete social media kanaal.