024 - 33 33 412 info@jpsmedia.nl

OVER ONS

Wie is JPS Media en waarom doen wij wat we doen?

OVER JPS MEDIA

JPS Media is sinds 2018 uw specialist voor webdesign, drukwerk, fotografie en website beheer. Al die diensten combineren professionele oplossingen en kwalitatieve producten met een betaalbare prijs en betrokken service.

Voor ZZP-ers en MKB-ondernemers

We ontwikkelen websites, drukwerk en andere oplossingen speciaal voor ZZP-ers en MKB-ondernemers. Bij JPS Media begrijpen we de uitdagingen waar u mee te maken heeft en hebben we daarvoor de juiste oplossingen. We verzorgen hosting, domeinnaamregistratie en SSL certificaten, net als de creatieve elementen zoals drukwerk, fotografie en natuurlijk het webdesign.

Vanuit Nijmegen werken we speciaal voor klanten in de regio. Aan Google optimalisatie en sterke webteksten, net als aan de andere diensten om online een goede indruk te maken met een fris webdesign.

JPS Media en Spete 

JPS Media heeft een samenwerking met Spete ICT Diensten. Wij verzorgen het webdesign, drukwerk en bijvoorbeeld fotografie, terwijl Spete ICT Diensten uitblinkt in systeembeheer, werkplekbeheer, netwerkbeheer en VoIP-telefonie voor het MKB.

Meer weten over onze achtergrond, expertise en ervaring? Bel naar telefoonnummer 024 – 33 33 412, stuur een e-mail naar info@jpsmedia.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.