024 - 33 33 412 info@jpsmedia.nl

OVER ONS

Wie is JPS Media en waarom doen wij wat we doen?

OVER JPS MEDIA

JPS Media is officieel gestart per 1 januari 2018 in Nijmegen met als doel om MKB-ers, ZZP-er en andere ondernemers te ontzorgen op het gebied van webdesign, drukwerk en fotografie. 3 totaal verschillende diensten welke toch behoorlijk raakvlakken met elkaar hebben. JPS Media staat garant voor kwalitatieve producten en een compleet dienstenpakket voor een betaalbare prijs.

De oprichter van JPS Media, Jos van de Pas, is sinds jaar en dag al bezig met webdesign. Vanuit zijn zolderkamer zijn er verschillende websites gebouwd voor kleinere bedrijven en ZZP-ers in de regio. Later nam dit vanzelfsprekend steeds professionelere vormen aan. Ook het onderhoud en beheer van diverse websites nam hij graag voor zijn rekening.

Naast webdesign was, en is tot op de dag van vandaag, fotografie 1 van zijn grootste passies. De kleurrijke platen zijn her en der op internet te vinden en tevens als wanddecoratie. Goed fotomateriaal is daarnaast essentieel voor een mooie website dus de brug was hier dan ook snel geslagen.

Een toenemende vraag op het gebied van drukwerk zoals visitekaartjes, briefpapier, advertenties etc. ontstond automatisch vanuit de prettige samenwerking met onze klanten. Hosting, domeinnaamregistratie en SSL Certificaten zijn supplementaire diensten welke wij in ons productportfolio hebben opgenomen om u geheel te ontzorgen. Onze hostingpakketten zijn snel, stabiel en betrouwbaar. Domeinnamen registreren we realtime en SSL certificaten leveren en installeren we graag voor u.

Jos, van origine systeembeheerder, sprak in 2017 met zijn werkgever over de mogelijkheden voor een samenwerkingsverband waarbij 2 bedrijven elkaar versterken.
Spete.nl ICT Diensten verzorgt voor het MKB o.a. systeembeheer, werkplekbeheer, netwerkbeheer en VOIP telefonie en is daarnaast aanbieder van een groot aantal cloud based oplossingen.
Voor webdesign, drukwerk en fotografie kunt u terecht bij JPS Media. U heeft zo altijd te maken met dezelfde gezichten en mensen welke precies weten wat uw wensen en behoeftes zijn!

Meer informatie of behoefte aan een persoonlijk gesprek? Neem gerust even contact met ons op!