024 - 33 33 412 info@jpsmedia.nl

Wordpress webdesign

Wij maken betaalbare WordPress websites met een professionele uitstraling geheel in uw eigen huisstijl. Onze websites zijn gebruiksvriendelijk en optimaal ingericht om beter gevonden te worden in de zoekresultaten van Google. 

Drukwerk

Visitekaartjes, briefpapier en enveloppen, posters, stickers, banners, reclameborden, bedrijfskleding, autobelettering en meer. JPS Media ontzorgt, van grafisch ontwerp tot levering bij u thuis of op kantoor. Wij staan graag voor u klaar!

Fotografie

Wens u foto’s van uw bedrijf, product, personeel of pand te laten maken? Wij komen graag bij u op locatie voor een uitgebreide fotoshoot welke u aangeleverd krijgt via mail of op USB. Hoge kwaliteit foto’s voor een betaalbare prijs. 

Hosting en Domeinregistratie

Uw website hosten doet u bij JPS Media. Op onze snelle webservers met meer als voldoende interne geheugen is uw website stabiel, snel en altijd bereikbaar. Uiteraard kunt u via ons alle ook mogelijke domeinnamen registreren. 

Beheer websites

U heeft een bestaande website maar hoe werkt dat nou precies? Is deze wel veilig en up to date? JPS Media verzorgt voor u de updates van uw bestaande of nieuwe website en draag zorg voor dagelijkse backups en beveiliging van uw website.

SSL Certificaten

Beveilig uw website met een SSL certificaat en biedt extra veiligheid aan uw bezoekers. Een SSL certificaat zorgt voor een beveiligde verbinding en tevens verbeterd een SSL certificaat uw vindbaarheid in de zoekresultaten van Google!

Google Optimalisatie

Uw website hoger in de zoekresultaten van Google? Wij optimaliseren uw website en zorgen ervoor dat u hoger komt in de zoekresultaten van Google. Wij koppelen uw website aan Google analyics en melden hem direct aan bij de zoekindex van Google. 

Maatwerk

Mist u bepaalde functionaliteiten op uw webshop of website? Bent u wellicht op zoek naar een maatwerk mobiele app? Neem gerust even contact met ons op, wij ontwikkelen maatwerkoplossingen op vrijwel ieder platform!

WEBSITE GEHACKED?

Is uw website gehacked? Geen probleem! Wij herstellen uw gehackte website ongeacht het platform snel, betaalbaar en met garantie! Wij werken voor het herstellen van websites op basis van: No cure, no pay! 

DIRECT CONTACT

Meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek? De koffie staat voor u klaar!