024 - 33 33 412 info@jpsmedia.nl

Uitstekend Personeel (UP!)

JPS Media heeft voor Uitstekend Personeel, ook wel bekend als UP! een eenvoudig logo en de huisstijl mogen ontwikkelen en bijbehorende visitekaartjes. Daarnaast hebben wij de nieuwe website gemaakt.

Bij Uitstekend Personeel draait alles om de juiste match tussen werkgever en werknemer en de juiste persoon op je juiste plaats. Op de website zijn diverse vacatures in de zorg te vinden. Uitstekend Personeel werkt samen met een groot aantal zorgprofessionals om (ad-hoc) vacatures op te vullen.

UP! Wij zijn Uitstekend Personeel! Nieuw maar zeer ervaren in de branche en actief in heel Nederland. UP is jong en verfrissend en draagt zorg voor de juiste persoon op de juiste plaats! Uitstekend Personeel Nijmegen is uw partner als het gaat om flexwerkers in de zorg! We are UP! Are You?

 

Frank Gelmers

Uitstekend Personeel

Nieuws

Google reviews

 • 5 star review  Jos heeft een prachtige foto reportage gemaakt van ons Café. Snelle en duidelijke communicatie. Aardige vent. Top!

  thumb Maurice Huisman
 • 5 star review  Goede en snelle service, Jos heeft onze wensen duidelijk vertaald in de website die wij voor ogen hadden. Prijs - kwaliteit - top!

  thumb Slot Doddendael
 • 5 star review  JPS Media B.V. heeft de website ontworpen voor VillaLicht. Naast dat wij er zelf erg blij mee zijn, krijgen we ook veel positieve reacties op deze site. Jos heeft onze wensen erg goed weten te vertalen.

  thumb stijn wigmans
 • 5 star review  De samenwerking met JPS media ervaren wij van Caffè Duo als zeer prettig. Men heeft ons geholpen bij het opzetten van een nieuwe webshop. Daarnaast hebben wij onze huidige hosting overgezet naar JPS Media. Dit alles was snel en goed geregeld. Wij kunnen iedereen aanraden om van de diensten van JPS Media gebruik te maken. Ga zo door!

  thumb Simon Brans
 • 5 star review  Jos heeft voor ons een goede website gemaakt voor onze vereniging. Zijn ideeën hebben ons goed geholpen en daarna was de website erg snel klaar. Ook na oplevering altijd bereid om te helpen. Kortom: super!

  thumb Elise Hesselink
 • 5 star review  Vriendelijk en meedenkend bedrijf!

  thumb Bart Verploegen
 • 5 star review  Wij zijn met JPS Media in contact gekomen via Spete Ict Diensten. Na een goede inventarisatie gesprek waarin duidelijk werd weergegevens wat onze wensen waren, is Jos aan de slag gegaan. Ervaring: een geweldig goed bedrijf, hoge service graad, zeer bekwaam en een uitstekende after sales. Dank voor alle zorgen Jos .

  thumb Gerard Hendriks