024 - 33 33 412 info@jpsmedia.nl

café piet huisman

Voor Café Piet Huisman mocht JPS Media een fotorapportage maken. Bij binnenkomst was ik meteen al aangenaam verrast: Wat een mooie zaak, een ontzettend gezellige sfeer en erg ruim van opzet. Café Piet Huisman is er voor jong en oud! Gewoon gezellig wat drinken met vrienden, een potje biljarten of poolen of samen een potje darten onder het genot van één van de vele speciaalbieren, alles is mogelijk!

Hierbij enkele foto’s:

Jos heeft een prachtige foto reportage gemaakt van ons Café. Snelle en duidelijke communicatie. Aardige vent. Top!
Maurice Huisman

Café Piet Huisman

Nieuws

Google reviews

 • review rating 5  De samenwerking met JPS media ervaren wij van Caffè Duo als zeer prettig. Men heeft ons geholpen bij het opzetten van een nieuwe webshop. Daarnaast hebben wij onze huidige hosting overgezet naar JPS Media. Dit alles was snel en goed geregeld. Wij kunnen iedereen aanraden om van de diensten van JPS Media gebruik te maken. Ga zo door!

  thumb Simon Brans
 • review rating 5  Jos heeft voor ons een goede website gemaakt voor onze vereniging. Zijn ideeën hebben ons goed geholpen en daarna was de website erg snel klaar. Ook na oplevering altijd bereid om te helpen. Kortom: super!

  thumb Elise Hesselink
 • review rating 5  Goede en snelle service, Jos heeft onze wensen duidelijk vertaald in de website die wij voor ogen hadden. Prijs - kwaliteit - top!

  thumb Slot Doddendael
 • review rating 5  Vriendelijk en meedenkend bedrijf!

  thumb Bart Verploegen
 • review rating 5  Jos heeft een prachtige foto reportage gemaakt van ons Café. Snelle en duidelijke communicatie. Aardige vent. Top!

  thumb Maurice Huisman
 • review rating 5  JPS Media B.V. heeft de website ontworpen voor VillaLicht. Naast dat wij er zelf erg blij mee zijn, krijgen we ook veel positieve reacties op deze site. Jos heeft onze wensen erg goed weten te vertalen.

  thumb stijn wigmans
 • review rating 5  Wij zijn met JPS Media in contact gekomen via Spete Ict Diensten. Na een goede inventarisatie gesprek waarin duidelijk werd weergegevens wat onze wensen waren, is Jos aan de slag gegaan. Ervaring: een geweldig goed bedrijf, hoge service graad, zeer bekwaam en een uitstekende after sales. Dank voor alle zorgen Jos .

  thumb Gerard Hendriks

DIRECT CONTACT

Meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek? De koffie staat voor u klaar!